Tätäkin tuli tehtyä pitkästä aikaa juhliin. Suklaista oli, ehkä vähän liiankin.

278544.jpg

Pohja:
    150g       tummaa suklaata
    150g       margariinia
    1,5 dl      sokeria
    5             kananmunaa
    2dl          vehnäjauhoja
    1tl           vaniljasokeria
    1tl           leivinjauhetta

Kostutukseen kahvia ja väliin aprikoosihilloa.

Päälle:
    100g      margariinia
    150g      tummaa suklaata

Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi (jos jaksat erotella keltuaiset ja valkuaiset saat kuohkeamman pohjan). Lisää joukkoon keskenään sekoitetut kuivat aineet ja sulatettu voi-suklaa seos. Kaada seos irtopohjavuokaan ja paista 175'c noin tunti. Kostuta kahvilla, täytä hillolla ja kaada päälle sulatettu suklaa-voiseos.

Koristelin kakun valkosuklaalastuilla, päällä on voi-suklaaseosta, koska kerma meni glögikakkuun, enkä viitsinyt lähteä hakemaan kaupasta uutta :) Toimii se näinkin, tosin tuo kerma-suklaa on parempi.