Tarkoituksena oli tehdä hedelmäkakku mukaan huomiseksi, kun mennään äidille ja iskälle itsenäisyyspäivää viettämään. Joskus on kuitenkin päiviä kun mikään ei ota sujuakseen. Tämä kuului niihin. Hedelmiä ei kotoa löytynyt, kerma loppui täysin kesken ja kädet vapisivat. Tässä siis pienten epäonnistumisten summa: persikka-vadelmakakku. No, maku on tärkein, eli pidellään peukkuja huomiselle :)
Tämä on siis ihan sokerikakkupohja, jonka täytteenä on liivatteella jämäytettyä persikkarahkaa ja päällä pakastimesta löytyneitä vadelmia ja hyytelösokeria.
Persikkarahka:
200g maitorahkaa
2dl kuohukermaa
1prk säilykepersikoita
1 sitruunan mehu
4 liivatelehteä
sokeria
tiistai, 5. joulukuu 2006