Tarkoituksena oli tehdä hedelmäkakku mukaan huomiseksi, kun mennään äidille ja iskälle itsenäisyyspäivää viettämään. Joskus on kuitenkin päiviä kun mikään ei ota sujuakseen. Tämä kuului niihin. Hedelmiä ei kotoa löytynyt, kerma loppui täysin kesken ja kädet vapisivat. Tässä siis pienten epäonnistumisten summa: persikka-vadelmakakku. No, maku on tärkein, eli pidellään peukkuja huomiselle :)

288235.jpg

Tämä on siis ihan sokerikakkupohja, jonka täytteenä on liivatteella jämäytettyä persikkarahkaa ja päällä pakastimesta löytyneitä vadelmia ja hyytelösokeria.

Persikkarahka:
    200g      maitorahkaa
    2dl         kuohukermaa
    1prk      säilykepersikoita
    1           sitruunan mehu
    4           liivatelehteä
                 sokeria