Vähän iltapalaa :) Sipulikeittoa ja aurinkokuivattuilla tomaateilla ja juustolla täytettyjä voisarvia. Laitan ohjeen myöhemmin, nyt saunaan :D
434408.jpg

Voisarvet:
2,5dl            maitoa
pala              hiivaa
200g            margariinia tai voita
7,5dl            vehnäjauhoja
1tl                suolaa

täyte:
juustoa
aurinkokuivattuja tomaatteja tai
kinkkua (ihan mitä itse keksii)

Nypi vehnäjauhot margariiniin. Lisää kädenlämpöiseen maitoon hiiva ja suola. Yhdistä ja sekoita tasaiseksi. Anna kohota. Jaa taikina neljään osaan ja kauli osat pyörylöiksi. Jaa jokainen pyörylä kuuteen osaan ja laita täytettä leveään päähän. Kieritä sarven muotoon. Voitele kananmunalla ja paista 200c noin 10minuuttia.

Sipulikeitto:
5                sipulia
                  voita
                  vettä
1,5             lihaliemikuutiota
                  koskenlaskija-juustoa

Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä ne kattilaan. Lisää vesi paistinpannulla kattilaan, niin saat huuhdottua kaiken maun mukaan. Lisää liemikuutiot ja juusto ja anna hautua rauhassa. Halutessa voit raastaa keiton päälle juustoa ja kypsentää sitä uunissa, näin saat ihanan rapean pinnan. Päälle voi vielä ripotella leipä krutonkeja.