Isosiskolla oli sunnuntaina synttärit ja tänään hän tuli kahville. Päätin leipoa kunnon täytskärin, saa vähän harjotustakin samalla. Enpä ollut ikinä koko kakkua päällystänyt marsipaanilla ja tuo pursotuskokeilukin oli jotain ihan uutta. Ei taida vieläkään olla toi pursottelu mun juttu, kun ei millään onnistu. Tässä olisi voinut auttaa kyllä pienempi tyllakin. Idea löytyi kakkukirjoistani ja Minnan kuun karkelot-blogista.

Tässä on välissä appelsiini-suklaamoussea ja päällä marsipaania, oli aika tuhtia, että pieni pala riitti, ihan hyvää kuitenkin.

970023.jpg

Appelsiini-suklaamousse

1prk   flora vispiä
200g   appelsiinituorejuustoa
200g   tummaa suklaata
5         liivatelehteä
2         kananmunaa
1dl      sokeria

Vatkaa kerma ja lisää tuorejuusto ja sulatettu suklaa, sekä kuumaan veteen sulatetut liivatteet. Vatkaa munat ja sokeri. Yhdistä vaahdot.