Sisko tuli lastensa kanssa käymään ja jotain "piti" keksiä. Tätä mustikan ja valkosuklaan yhdistelmää on kehuttu niin paljon, että pakkohan sitä oli kokeilla. Tämä ihana ohje löytyi taas Marien blogista. Kannattaa kokeilla, vaikka kuvassa muffinit näyttääkin vähän röttösiltä, ne oli oikein maukkaita ja mehukkaita.

330295.jpg

3             munaa
1,5dl        sokeria
100g        margariinia
4dl           vehnäjauhoja
2tl            leivinjauhetta
1tl            vaniljasokeria
3/4dl        flora vanillaa
80g          valkosuklaata
2dl           mustikoita

Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi. Lisää taikinaan rasva, sihdaten jauhot ja flora vanilla. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin (itse kääntelin enemmän ja sain sinisiä muffinsseja :). Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.