3 munaa
1,5dl sokeria
100g margariinia
4dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1tl vaniljasokeria
3/4dl flora vanillaa
80g valkosuklaata
2dl mustikoita
Sulata rasva, anna jäähtyä. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Yhdistä vehnäjauhoihin leivinjauhe ja vaniljasokeri. Rouhi valkosuklaa hienoksi muruksi. Lisää taikinaan rasva, sihdaten jauhot ja flora vanilla. Sekoita lusikalla kevyesti käännellen sekaisin. Kääntele sekaan valkosuklaamurut ja sen jälkeen erittäin varovasti noin 3/4 mustikoista, käännä kerran tai kaksi lusikalla taikinaa sekaisin (itse kääntelin enemmän ja sain sinisiä muffinsseja :). Lusikoi taikina muffinivuokiin. Paista 200 asteisessa uunissa noin 15-20 minuttia.